Over ons

JabM – Juridisch Adviesbureau

U bent bij ons aan het juiste adres voor juridisch advies en juridische procedures in o.a. het civiel recht, bestuursrecht, personen- en familierecht en het strafrecht. Daarnaast werken wij samen met andere Juristen/Advocaten in bijna elk rechtsgebied. Mocht er met betrekking tot uw juridische vragen een advocaat nodig zijn, dan wordt dat ook voor u geregeld.

De doelstelling van JabM is om elke cliënt en zaak de aandacht te geven die hij of zij verdient. Wij voorzien u snel, eerlijk en deskundig van een (vrijblijvend) advies, rechttoe en rechtaan.  Wij laten u zeker niet in de kou staan!

Christelijke Visie

Uitgangspunt bij onze adviezen en ondersteuning vormen de normen en waarden zoals die in de Bijbel zijn opgetekend. Deze normen en waarden staan in ons leven centraal. Dat betekent dat eerlijkheid voorop staat, zowel naar u als cliënt, als ook naar de wederpartij toe. Dat  betekent niet dat wij alleen christenen willen bijstaan.

Wij staan iedereen graag terzijde in zijn of haar zoektocht naar rechtvaardigheid, onafhankelijk van het geloof of de achtergrond van, zo lang niet verwacht wordt dat wij inbreuk moeten maken op deze door onze gekoesterde normen en waarden.

Prepaid Service

Ons advies en ondersteuning kunt u aanvragen per e-mail of via de website.  Wij voorzien u dan z.s.m. van advies. Mocht u na het advies nog hulp of ondersteuning nodig hebben dan bespreken wij dat vooraf en krijgt u een factuur per e-mail die ook kan per iDeal betaald kan worden. Na betaling gaan wij voor u aan de slag.

Met deze prepaid hulp heeft u een ruime keuze aan diensten, zoals een juridisch document laten controleren, een (klacht-)brief laten schrijven, een bezwaarschrift opstellen/controleren of een proces voeren.  U betaalt natuurlijk alleen de dienst die u nodig heeft. Geen bijkomende kosten of onnodige achteraf!

error: